320

Ituaiga Meafaigaluega e Fa'amama ai Aano o Manu

Matou te gaosia se filifiliga tele o Meat Processing Equipment ma Products e aofia ai masini vaʻai ponaivi, mea e olo ai aano o manufasi & mincer aano o manufasi, fasi aano o manufasi, vavae moa, masini faʻapipiʻi gaogao, mea faʻapipiʻi sosisi, paluga, ili, ulaula ma isi mea!Afai e iai sau faʻatonuga tele poʻo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona matou talia galuega OEM ma foliga faʻapitoa, Lagolago e faʻaopoopo le logo tumaoti.

Ituaiga Meafaigaluega e Fa'agogoina Mea'ai (1)

Hebei Qiqiang fa'aputuina le tele o masini gaosi mea'ai e fetaui ma toetoe lava o mana'oga uma se fa'atau, mea'ai, fale'aiga.,fale gaosi aano o manufasi, Maketi ma isi.

O le vaega o masini gaosi mea'ai o la matou upega tafa'ilagi e aofia uma ai masini matou te fa'atau atu i le faasologa o le ituaiga masini.

O le Hebei Qiqiang Metal Products e fa'amaualugaina i tatou lava mo le sili ona fa'atuatuaina, taugofie ma lelei le gaosiga o masini gaosi mea'ai ina ia mafai ai ona tu'uina atu i a tatou tagata fa'atau le masini gaosi mea'ai e fai ai a latou galuega.

astech-sierra-automatica-sra-cortes

O le vaega o masini gaosi mea'ai ua vaevaeina i vaega eseese nei: bandsaws;tipi ipu;tipi moa, mincers;mea fa'afefiloi;mea fa'afefiloi;fa'atumu sosisi;tipi;masini juicer.

I lalo o vaega ta'itasi o masini gaosi mea'ai e te maua ai fa'ata'ita'iga 'ese'ese o masini matou te fa'atau atu.

4G5HMDUYGMI6TGQW3RKR5JNEHM

O la matou falegaosimea e tuʻuina atu fesoasoani tuusaʻo i le vaega o aano o manufasi e ala i le tuʻufaʻatasia o tala fou ma aano o manufasi o loʻo i ai nei i paaga ma clients.ours masini fesoasoani e gaosia ma tipi aisa & ponaivi fou, puaa, povi, fou, moa ma isi mea taumafa.

HTB1Kc70kDCWBKNjSZFt761C3FXaq

O le mea mulimuli, O le matou masini faʻapipiʻi masini o le a fesoasoani e teu uma oloa, ona faʻatau atu lea o maketi uma i le lalolagi atoa.

Metotia o le afifiina e aveese ai le ea mai le afifi a'o le'i fa'amauina.O lenei metotia e aofia ai le tuʻuina o mea i totonu o se pusa palasitika ata, aveese le ea mai totonu ma faʻamau le afifi.O nisi taimi e fa'aoga ai le ata fa'aiti'i ina ia fetaui lelei i totonu.O le fa'amoemoe o le fa'apipi'iina o mea'ai e masani lava e aveese ai le okesene mai le atigipusa e fa'alautele ai le fa'aola o mea'ai ma, fa'atasi ai ma fomu fa'apipi'i fe'avea'i, e fa'aitiitia ai le tele o mea i totonu ma afifi.


Taimi meli: Ian-08-2022